We starten met een kennismakingsgesprek of intake. Een 20 minuten kennismakingsgesprek is mogelijk maar hoeft niet. Dit is aan jou. Je kunt langskomen op de praktijk of we spreken elkaar telefonisch of online. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Voorafgaand aan de eerste therapiesessie is er de intake. Ik stel vragen over je klachten en samen onderzoeken we of lichaamsgerichte psychotherapie dat is waar je naar zoekt en wat het behandelplan kan zijn.

De kosten voor de intake en de daaropvolgende therapie sessies zijn €90,- per sessie. De duur van een sessie is 75 minuten. Na de sessie ontvangt je een factuur (digitaal) welke je binnen twee weken via een banktransactie hebt te betalen.

Als je een afspraak te laat (dat wil zeggen binnen 24 uur voor de afspraak) afzegt, of een afspraak mist, breng ik deze in rekening. Er geldt dan een tarief van €60.

Afspraken kunnen gemaakt worden maandag t/m vrijdag van 09 tot 18 uur.

Beeldbel sessies behoren tot de mogelijkheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het privacy proof platform Therapieland.nl.

Het merendeel van de ziektekostenverzekeraars vergoeden vanuit het aanvullend pakket een deel van de kosten. Een doorverwijzing van de (huis)arts is niet nodig. Voor informatie over de vergoeding kun je contact opnemen met mij of beroepsvereniging SBLP. Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie verstrekt door mijzelf of SBLP. Voor een rechtmatig antwoord neem contact op met de zorgverzekeraar. De facturen betaal je direct aan mij. Deze factuur stuur je zelf ter declaratie in bij je zorgverzekeraar.

Het leertherapeuten tarief voor studenten Bodymind Opleidingen is €110,-.

THIS IS NOT A STORY
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie
Rik Vermeulen
Kamer van Koophandel: 24345428
Fiscaalnummer: NL.0016.33.424.B92
RBCZ-licentienummer: 808259R
Beroepsvereniging: SBLP
geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Aangesloten bij klacht- en tuchtrecht

Contact: info@thisisnotastory.nl | 06 – 224 225 12